jueves, 8 de octubre de 2009

Tag am meer

Además de que mi inteligencia, repito,mi inteligencia esté últimamente en el mismo nivel que la de los girasoles, mi inpiración se resuelva estupefacta ante tanto preestreno cinéfilo, mi aversión a los pájaros haya aumentado en un serio crecen do tras mi viaje a la India y el hecho de haber decidido colgar carteles por toda la ciudad con un "Wanted" de caligrafía western a ver si alguien encuentra mi libido, encima va y se muere (de morir, de pasar al otro barrio, de pasar a una vida mejor, de desparecer de la faz de la tierra, de no existir ni en cuerpo ni en formato) mi ordenador (o como dirían los cools mi laptop).
De aquí que venga a justificar el abandono de los últimos días del blog, la tardanza en responder emails o sobre todo, el no estar al día en lo que series yonkis se refiere (necesito más trueblood!!!!)

Ete aquí el dilema de mi vida: pc o MAC???? se admiten comentarios...

Por otro lado, debo estar francamente mal para que lo único que me ponga cachonda sea una canción...:



http://www.youtube.com/watch?v=GcvW-hqp4rQ

3 comentarios:

  1. Depèn.

    Els Mac queden molt bé i et regalen engantxines amb forma de poma, que podràs utilitzar per decorar la teva carpeta, armari o el que sigui. També van molt bé si vols tenir un pretext per lligar amb un dissenyador gràfic.

    Els PC et poden costar literalment la meitat però impressionen menys quan els treus per fer servir el wifi d'una biblioteca o starbucks. Tindràs literalment milions d'aplicacions per fer servir en un PC. Milions de virus també.

    Però al final tot depèn dels diners que t'hi vulguis gastar.

    Una salutació.

    ResponderEliminar
  2. Al final he fet MAC... em sento una mica pija!!!

    ResponderEliminar
  3. Ha fet bé, vostè. Sí, està bastant mal vist, però els Mac són eficients, ràpids i menys propensos a que peti el sistema operatiu.

    Per cert, bon bloc.

    ResponderEliminar